Old Whiskey
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum RPG

You are not connected. Please login or register

Poczta bandyty!

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Poczta bandyty! Empty Poczta bandyty! Nie Paź 21, 2012 12:15 pm

Gość

Gość

napisz lista!

2Poczta bandyty! Empty Re: Poczta bandyty! Nie Paź 21, 2012 12:22 pm

Gość

Gość

Senior Buendia.
Bardzo się cieszę że siedzisz zamknienty za kratkami w Więzieniu. Bo należy Ci się to, bo jesteś bardzo niedobrym człowiekiem, co to nie ma Szacunku dla niczego i straszył moją siostrę młodszą, Evitę.
I wogle przesyłam Ci też Różaniec cobyś się mógł modlić do Świętej Panienki i żebys odkupił swoje Wielkie Winy i żebyś przed śmierciom się z Bogiem Jedynym pogodził i żebyś nie zapszepaścił swojej nieśmiertelnej duszy.
Pszesyłam Ci pozdrowienia,
Mercedes Carmen Ortego

3Poczta bandyty! Empty Re: Poczta bandyty! Nie Paź 21, 2012 3:16 pm

Gość

Gość

Ty bandziorze!
Myślała ja że już Ci z Głowy wywietszały amory! To nie ma sensu abyś pisał do mnie jak do sfojej Ukohanej, bo nią nie jestem. Ciesze się jednak że używasz Różańca, bo dzięki Temu jesteś bliżej mnie Boga. Sama też się o Ciebie modlę, żebyś zmondrzał w końcu. I tak się od stryczka nie wywiniesz, ale Duszem jeszcze moszesz uratować Swoją.
Pozdrawiam!

4Poczta bandyty! Empty Re: Poczta bandyty! Nie Paź 21, 2012 4:24 pm

Gość

Gość

Javierze!
Gdybyś nie broił, to byś się mugł cieszyci Wolnościom. Jakbyś był dobrym Obywatelem, to moje Serce byłoby dla Ciebie Otfarte. Ale jesteś złym Człowiekię i nie zasługójesz na moją Miłość i Wspułczócie.
Mam nadzieję że zgnijesz w tym Wienzieniu i ómrzesz zapomniany. Ja już Cię dawno chciała zapomnieć!

5Poczta bandyty! Empty Re: Poczta bandyty! Nie Paź 21, 2012 4:34 pm

Gość

Gość

Senior!
Nie przeciągaj struny! Jestę prawdziwom chrześcijanka, ale nie moge przystać na Tfoją prośbę. Każdy grzesznik zasługuje na karę i tak jest napisane w Bibli. Wienzienie na pewno ma gdzieś Padre coby przyszedł i Cię wyspowiadał.
Ja nigdzie nie się ruszam z Old Whiskey bo ludzie i tak już gadajom że jeste Twoja narzeczona, nie hcę dawać im wiencej powoduw do plotek!
Jeśli tego tak bardzo pragniesz, opowiec mi o tym w Liście.
Mercedes

6Poczta bandyty! Empty Re: Poczta bandyty! Nie Paź 21, 2012 4:55 pm

Gość

Gość

Drogi Javierze,
Weź się w garść, kto to widział żeby dorosły menszczyzna tak narzekał na swój Los, którego i tak nie może zmienić przeciez, więc nie ma co zawodzić i płakać nad nim.
Nie mam za dużo czasu żeby pojechać do Chapparal az i się zaopiekować Twojom babciom, ale chcę żebyś wiedział że myślę że to bardzo ładnie że w ostatnich hwilach życia myślisz o biednej Starowince, bo to bardzo dobrze z Twojej Strony.
Prawie mi Cię jest żal. Jak tylko się dowiem o tym że nna pewno już nie chodzisz po tym świecie, to pojadę do Twojej Babci i jej wszystko powiem i się niom zaopiekuję. Teraz jednak nie mam na to czasu. Bardzo Cię za to przepraszam.
Kajaj się a po smierci doznasz Łaski!
Mercedes!

7Poczta bandyty! Empty Re: Poczta bandyty! Wto Paź 23, 2012 7:57 pm

Gość

Gość

Weź nie pie*dol, stary. Trza było wcześniej dać znać, a nie w momencie, jak życie ci na włosku wisi! Winny, nie winny - wiesz, że mnie to obchodzi tyle, co los starej, zdychającej kobyły! Nie dam ci zgnić w więzieniu - tego możesz być pewien!

M.J.C.

8Poczta bandyty! Empty Re: Poczta bandyty! Czw Gru 27, 2012 5:35 pm

Gość

Gość

Javierze,
nie wiem czy ten list wogle do Ciebie dotrze. Przesyłam go do Jesusa w Chaparral, bo się chyba z nim dobrze znałeś i On by wiedział jak się skontaktować.
Dosyć jednak wstępu - jedyne co mam Ci do powiedzenia napisania to to że zostałeś ojcem.
M. C. O.

9Poczta bandyty! Empty Re: Poczta bandyty! Pią Sty 11, 2013 4:04 pm

Gość

Gość

Mój menżu,
mam Nadziejem że ten list Cię znajdzie.
Niedługo narodziny Twojego dziedzka. Bardzo bym chciała abyś był przy mnie, kiedy nasz Mały Aniołek pszyjdzie na Świat. Coraz Trudniej mię wytszymać w miasteczku - ludzie kpiom sobie ze mojego brzucha i że bez ojca będzie dziecko. Jednak ja wiem że Mnie nie zostafisz i ta Myśl jest Jedynym światełkiem w tunelu. Ładnie napisałam, jak w Biblii, prawda?
Słyszałam o Twojej ucieczce. Całe miasto mówiło o tym przez wiele dni i wciąż o tym mówiom.
Jesteś bezpieczny? Chyba tak - bo ja żem nic nie słyszała, żeby Cię złapali, a wszystko co się dzieje wiem. Uciekłeś im? Ale wrócisz, prawda? Bo po mnie musisz wrócić i po swojego syna albo po swoją curkę.
Mam Twojom strzelbę i trenuje strzelanie. Następnym razem jak ktoś Cię bendzie chciał złapać, to nie będę bezużyteczna. Umiem nawet w cel trafić! I raz nawet z somsiadem do gołembi stszelałam. I jednego nawet zabiłam, mój drogi!
Przesyłam Ci moje najszczersze wyrazy miłości,
Mercedes Carmen Ortego DEL BUENDIA

10Poczta bandyty! Empty Re: Poczta bandyty! Pon Sty 14, 2013 7:02 pm

Gość

Gość

Męrzu mój,
jak tylko na świecie pojawi się nasz mały Aniołek, wsiondę w pierwszy lepszy pociąg i przyjade do Chaparral. Obiecujem Ci to.
Zapomniałam Ci wspomnieć w ostatnim lście - jakiś gringo chciał się z Tobą spotkaqć, jest w Chaparral i prowadzi dyliżansy. Uważaj na siebie, bo to może być jakiś służalec od szeryfa, mi amor.
W ogóle - kim jest ta cała Ana, która cię uwolniła? Znasz ją? Skont ona się wzięła? Javier, zabranim ci się z niom kontaktować. Rozumiesz, idioto? Masz dziecko, nie myśl o jakiś obcych dupach, proszę cię! Zapłaczę się na śmierć, jak mnie zdradzisz.
Jak się dowiem, że łączy Cię coś z tom kobietom przyjadę do Was i odstrzelę Ci jaja, a jej poszarpię tę śliczną twarzyczkę.
Kocham Cię,
Mercedes, oddana po grób.

11Poczta bandyty! Empty Re: Poczta bandyty! Sro Maj 22, 2013 1:21 pm

Gość

Gość

Hola Senior

Cała nasza trójka w Starej Whiskey Ana Cortes, Ricky Garret i Maria Ramos. Ana niedługo wraca do Chaparral włóczy się z tym swoim przyjacielem. Garret jakiś niezdecydowany. Nie wie kiedy będzie w Meksyku, podobno nie planuje dość prędko, jego plany związane są z robotą z Ramos, przynajmniej na razie. Co do Ramos to zapadła się pod ziemie. Może dowiedziała się że jej szukam i się zlękła. Nie mam bladego pojęcia, nie wiem co zamierza. Co mam robić wracać do Chaparral czy zostać jeszcze tutaj?

BJ

12Poczta bandyty! Empty Re: Poczta bandyty! Sro Maj 22, 2013 1:22 pm

Gość

Gość

Hola Senior

Cała nasza trójka w Starej Whiskey Ana Cortes, Ricky Garret i Maria Ramos. Ana niedługo wraca do Chaparral włóczy się z tym swoim przyjacielem. Garret jakiś niezdecydowany. Nie wie kiedy będzie w Meksyku, podobno nie planuje dość prędko, jego plany związane są z robotą z Ramos, przynajmniej na razie. Co do Ramos to zapadła się pod ziemie. Może dowiedziała się że jej szukam i się zlękła. Nie mam bladego pojęcia, nie wiem co zamierza. Co mam robić wracać do Chaparral czy zostać jeszcze tutaj?

BJ

13Poczta bandyty! Empty Re: Poczta bandyty! Pią Cze 07, 2013 11:59 am

Gość

Gość

Hola, mój ulubiony bandido,

Nasz chico już pewnie zdał CI raport z wizyty w Old Whiskey. Nie wiem czy podał Ci konkretną datę mojego powrotu. Wracam za tydzień, od daty stempla na liście. Miałam się przyjrzeć Carswellowi. Choć pewnie masz mu wiele do zarzucenia, dobrze nie wchodzić mu teraz w drogę, ale o tym porozmawiamy przy okazji mojego powrotu. Pozdrów ode mnie swoją śliczną Mercedes i dziecko… dzieci? Będę niedługo.

Cortés

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: