Old Whiskey
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum RPG

You are not connected. Please login or register

Poczta Dżeremiego

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Poczta Dżeremiego Empty Poczta Dżeremiego Wto Paź 23, 2012 5:38 pm

Gość

Gość

taniec lamtaniec lam

2Poczta Dżeremiego Empty Re: Poczta Dżeremiego Wto Paź 23, 2012 5:55 pm

Gość

Gość

Szanowny panie Fassbender.
Sądzę, że możemy się wybrać niedługi spacer koło zagród. Proponuję spotkanie pod wieczór, gdyż wcześniej pracuję u Państwa Quinally.
z poważaniem
Liliane Whitby

3Poczta Dżeremiego Empty Re: Poczta Dżeremiego Wto Gru 11, 2012 4:47 pm

Gość

Gość

Szanowny panie Fassbender!

Z wielką radością mam zaszczyt zawiadomić pana, iż pańska kandydatura na stanowisko szeryfa miasteczka Old Whiskey została pozytywnie rozważona przez Radę Miejską. Jednocześnie jesteśmy w stanie rozpisać wybory demokratyczne, w których ma pan pełne prawo startować.
Myślę, że wyniki głosowania naszych obywateli będą znane już w niedługim czasie.

Z poważaniem,

Burmistrz miasta Old Whiskey, William Hawton

4Poczta Dżeremiego Empty Re: Poczta Dżeremiego Wto Gru 25, 2012 5:48 pm

Gość

Gość

Drogi panie Fassbender,

Bez zbędnych wstępów pragnę od razu w tym liście zaznaczyć, po cóż on jest. Chciałbym zaproponować spotkanie w związku z ostatnimi zajściami w restauracji pani Whittmore. Sądzę, że będę miał istotne dl pana informacje, tak samo jak i pan dla mnie

z poważaniem

F.E.B.

5Poczta Dżeremiego Empty Re: Poczta Dżeremiego Czw Gru 27, 2012 3:59 pm

Gość

Gość

Pragnę zaprosić szanownego pana Jeremy'ego Fassbendera, wraz z osobą towarzyszącą, na zabawę sylwestrową, która odbędzie się dnia 31 grudnia w posiadłości pana Belasco. Uroczystość będzie miała charakter maskarady, dlatego prosi się gości o przygotowanie odpowiednich masek.

Z poważaniem,
F.E.B.

6Poczta Dżeremiego Empty Re: Poczta Dżeremiego Sro Sty 02, 2013 9:02 am

Gość

Gość

Szanowny Panie Fassbender

Na wstępie chciałbym pogratulować zaręczyn, już nie mal całe miasto o tym mówi.
Chciałbym się z panem spotkać i porozmawiać o jednym z jegomościów z listu gończego. Miałem przyjemność widzieć go dwukrotnie w mieście. Myślę, że informację będą przydatne w dalszym biegu sprawy.

Z poważaniem John Lincoln

7Poczta Dżeremiego Empty Re: Poczta Dżeremiego Czw Sty 03, 2013 10:47 pm

Gość

Gość

Stary brachu

Witaj, Jarek. Z tej strony Santos Chavez, tak, ten poszukiwany listem gończym wartym 1000 zielonych. No cóż, jako, że jesteśmy przyjaciółmi (a przynajmniej tak mi się wydaje - tyle razem przeżyliśmy, zwłaszcza przy poszukiwaniach Whittmore'a), to postanowiłem napisać do Ciebie ten list i Ci trochę spraw wyjaśnić. A więc tak. Po pierwsze to się chcę upewnić. Niby jesteś tym nowym szeryfem, ale chyba nie będziesz chciał mnie wsadzić za kratki, co nie? Ja w sumie to jestem niewinny, wrobili mnie. Tak w ogóle to słuchaj. Mam los problemos ogromne. A mianowicie to ostatnio wdałem się w zwadę przed jadłodajnią i uratowałem życie niejakiemu Django, pewnemu kowbojowi imieniem Kevin i pięknej niewieście, której imienia niestety nie byłem godzien poznać. Sęk w tym, iż jeden z czterech napastników...kopnął w kalendarz, bo połknął swój ząb. W sumie to nie wiem jak to się stało, chyba próchnica się rozpowszechniła. Ten czarny gość nie dość, że mnie pobił, zdradził, wystawił na pastwę losu tych białasów i zabił właśnie tego gościa jego własnym zębem, to jeszcze teraz zapewne będzie chciał mnie zabić. Tak podejrzewam. A ja w tej sprawie całej jestem niewinny. Możliwe, że on albo ktoś się będzie z Tobą kontaktować w tej sprawie, więc postanowiłem profilaktycznie napisać pierwszy, aby oczywiście wszystko nie poszło na mnie. Możemy się spotkać gdzieś na obrzeżach miasta? Jak przyjaciele, sami, twarzą w twarz, bez broni i kajdanek. Byłbym wdzięczny. Czekam na odpowiedź.

Twój Santos.

PS - Nie wsadzisz mnie do paki, nie?

8Poczta Dżeremiego Empty Re: Poczta Dżeremiego Pią Sty 04, 2013 8:07 pm

Gość

Gość

Stary przyjacielu z wąsem

Rozumiem. To wspaniale. Spotkajmy się dzisiaj wieczorem na obrzeżach miasta, a mianowicie w pobliżu zagród. Wiem, że Ci to dużo mówi. Po prostu przyjdź, a ja Cię sam znajdę. O to się nie martw. Bądź sam i nie bierz broni. Nie spotykamy się przecież po to, aby rozegrać jakiś pojedynek rewolwerowców czy po to abyś mnie zaaresztował. No chyba. No to do zobaczenia.

Santos wspaniały

9Poczta Dżeremiego Empty Re: Poczta Dżeremiego Wto Sty 29, 2013 11:13 pm

Gość

Gość

Szanowny Panie,
Jestem łowcą głów przybyłym niedawno do miasta i doszły mnie niepokojące słuchy o nielegalnej kolonii Indian niedaleko Old Whiskey. Wojownicy z owej wioski napadli, porwali i oskalpowali mojego przyjaciela, Henry'ego Hudsona.
Piszę z zapytaniem czy zostały podjęte jakieś kroki wobec pacyfikacji tego nielegalnego siedliska?
Jako doświadczony łowca indiańskich głów, służę pomocą! Sądzę, że sprawa ta wymaga działania, szczególnie, że Hudson zdążył przed śmiercią przekazać nam położenie wioski.
Proszę o wyznaczenie terminu rozmowy o tym palącym problemie.
Z poważaniem,
Michael Storm

10Poczta Dżeremiego Empty Re: Poczta Dżeremiego Sro Sty 30, 2013 11:11 pm

Gość

Gość

Szanowny Panie Fassbender,
Niezmiernie cieszy mnie Pańska gotowość do pracy i profesjonalizm. Do zobaczenia w sobotę o 10tej!
Przy okazji pozwolę sobie złożyć gratulacje z okazji ślubu!
Z poważaniem,
Michael Storm

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: