Old Whiskey
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Forum RPG

You are not connected. Please login or register

Rozprawa sądowa Małego Johna

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Rozprawa sądowa Małego Johna Nie Gru 30, 2012 9:33 pm

Gość

Gość

Kiedy? - prawdopodobnie weekend 4-6 stycznie (ale może być zmienione) albo później
Gdzie? : W biurze burmistrza
Kto: Oskarżony i cała reszta

KTO CHCE WZIĄĆ UDZIAŁ JAKO ŚWIADEK?

2Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Nie Gru 30, 2012 9:37 pm

Gość

Gość

Ja bym chciała, ale Mały John mi nie pozwala Sad

3Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Nie Gru 30, 2012 9:37 pm

Gość

Gość

możesz jako widz!

4Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Nie Gru 30, 2012 9:39 pm

Gość

Gość

To na pewno, ale ja chcę go bronić! awesome face

5Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Nie Gru 30, 2012 9:49 pm

Gość

Gość

Zapraszam, zapraszam! Świadkowie są baaaardzo potrzebni!!

6Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Nie Gru 30, 2012 11:09 pm

Gość

Gość

Hmm... ja nie wiem czy będę. Takie to jakieś przereklamowane. O, a przynajmniej poczęstunek będzie?
Nie no, będę na 100% Muszę być Very Happy

7Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Wto Sty 01, 2013 10:09 pm

Gość

Gość

Z moich postaci była tam tylko Meavelinne i Małego Johna mało widziała, ale może być pośrednim świadkiem świadczącym, że było niebezpiecznie i że pani Whittmore była w takim stanie, że pewnie by nie żyła gdyby nie interwencja bohaterów OW! Very Happy

8Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Czw Sty 03, 2013 1:16 pm

Gość

Gość

Mam pomysł! : D
Szery, który zlał Amarantę, może ją zobaczyć czającą się w kącie i zmusić do zeznawania! Razz

9Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Czw Sty 03, 2013 8:35 pm

Gość

Gość

Ja chętnie przyjdę i oswobodzę Małego Johna xD
Strzelba w ruch i demolka gotowa : D

10Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Czw Sty 03, 2013 8:38 pm

Gość

Gość

Nie Santos, NIE! Nie wszystko można rozwiązywać strzelba.

11Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Pią Sty 04, 2013 11:00 am

Gość

Gość

Nibi kazała przekazać, że przeprasza, ale ze względu na jej stan zdrowia, rozprawa zostaje przełożona.

12Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Pią Sty 04, 2013 6:38 pm

Gość

Gość

ZDROWIA!!

13Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Pią Sty 04, 2013 6:40 pm

Gość

Gość

powiedzcie mi czy pasuje wam przyszły tydzień?

14Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Pią Sty 04, 2013 7:17 pm

Gość

Gość

Zacząć można, ale przyblokuję wiele osób. Ten weekend był dla mnie najlepszy. Na pewno nie będzie tak, że usiądę na kilka godzin (choćby 2) przed komputer, aby pchnąć fabułę dalej. Raz dziennie? Czasem może więcej, także prosiłabym w pierwszym poście o ustalenie kolejki.

15Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Pią Sty 04, 2013 7:32 pm

Gość

Gość

no możemy to prowadzić przez kilka dni
a następny weekend?

16Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Pią Sty 04, 2013 7:40 pm

Gość

Gość

Opcja z kilkoma dniami najbardziej mi odpowiada.
W sobotę nie będzie mnie cały dzień, a w niedzielę (wstyd przyznać) sprzątanie i w doskoku. O piątku mi nie warto wspominać nawet.

17Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Nie Sty 06, 2013 3:44 pm

Gość

Gość

Możemy zacząć jutro wieczór?

18Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Nie Sty 06, 2013 3:47 pm

Gość

Gość

Javier Buendia napisał:Możemy zacząć jutro wieczór?

Z mojej strony tak.

19Rozprawa sądowa Małego Johna Empty Re: Rozprawa sądowa Małego Johna Pon Sty 07, 2013 2:15 pm

Mistrz Gry

Mistrz Gry

http://oldwhiskey.my-rpg.com

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Pozwolenia na tym forum: